Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

Viltspår

Av anneli thunberg - 29 juli 2010 09:29

Igår var det dags för viltspår igen. Gick hur bra som helst för alla tre.


Gizmo: Då det gick så dåligt sist för honom fick vi backa ett steg i processen. Och nu gick han hela spåret klockrent. Vi måste nog gå långstamt fram med honom verkar det som.


Tidra: Denna gången gick hon 4 raksträckor, 3 vinklar och ett bloduppehåll. Denna damen vet minsann hur man arbetar. Hon gick nästan hela spåret klockrent, på dom ställena hon tappade spåret jobbade hon som en tok för att hitta in på spåret igen, vilket hon också gjorde. Tindra går från klarhet till klarhet.


Jakko: Denna gången fick han gå på älgspår. Något han klarade galant. En enda miss gjorde han denna gång. och det var över en stig där jag dessutom hade gått över 2 gånger. Men han jobbade på och hittade snabbt in på spåret igen.Kul att det börjat gå bra med spårningen nu. Det ser ljust ut. Mina planer nu är att anmäla Jakko & Tindra till anlagsprov till hösten, möjligtvis tidigare beror på hur Tindra utvecklas. Gizmo får vi nog träna med under detta år och satsa på anlagsprov 2011.


Läger ut en bild från gårdagen.Tyvärr en dålig bild då den är tagen med en mobiltelefon. men jag kan säga att Jakko var grymt stolt när han hade stor klöven i munnen.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - 4 oktober 2017 12:17

Tiden går så fort. Nu är det inte många veckor kavr tills valparna flyttar. Valparna är ute så mycket som möjligt men det dåliga vädret gör det inte lätt. Ösregn är inget man vill vara ute i men ibland har vi tur och kan vara ute mellan regnskurarna....

Av anneli thunberg - 26 september 2017 12:04

  Bling´z Celestin        Bling´z Citrin     Bling´z Cavansit       Bling´z Coltan       Bling´z Charoit       Bling´z Carat             ...

Av anneli thunberg - 20 september 2017 12:34

Nu har valparna passerat 4 veckors ålder och nu börjar det hända grejer. De har flyttat ut till köket i en hage och tycker det är mycket spännande. De fick igår även en lektunneln och den var mycket uppskattad.    Vi har även tagit uppställnin...

Av anneli thunberg - 4 september 2017 11:12

Nu har valparna öppnat ögonen och de börjar få mer och mer kontroll över sin kropp. De biter i varandra, viftar på svansen och springer runt lite lätt.    Hela gänget bara stromade ut ur valplådan när jag sänkte ingången. Så mamma Ambra fick lägg...

Av anneli thunberg - 29 augusti 2017 13:51

Nu har valparna hunnit bli 11 dygn och de börjar nu testa att gå på alla fyra benen. De har även börjat bita varandra..Den svarta prinsessan har redan lyckats ta sig ur valplådan två gånger, vad måtte det bli av den tösen?;)   Hela gänget med mam...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se