Alla inlägg under augusti 2010

Av anneli thunberg - 10 augusti 2010 21:12

"Godisgömma" perfekt att ha godis i när man springer i utställningsringen eller när man bara vill ha med sig lite godis på promenaden.



Gjord i svart fuskläder. Fästes enkelt i byxan/kjolen med en fastsydd säkerhetsnål.Om så önskas kan man lätt knäppa ihop öppningen med en tryckknapp. Man kan även välja till nitar som utsmyckning.


Denna modellen är det min mormor som virkar. Har just nu endast 2 stycken gröna som är färdiga för försäljning. Men önskas någon annan färg kan ni maila mig så kan jag se efter om mormor kan fixa det.

Denna modell kan du också fästa lätt i kjolen/byxorna med hjälp av en säkerhetsnål men finns också ett snöre till som du då lätt kan knyta fast på önskad plats.

        

Av anneli thunberg - 10 augusti 2010 21:03

Här kommer lite bilder på 2 hundhalsband jag har till försäljning. Kommer inom kort finnas i olika tyger,färger och självklart storlekar.

      


Håller även på att göra halsband i fuskläder med snygga broderband på.

Av anneli thunberg - 10 augusti 2010 15:52

Dessa fleece tyger har jag hemma just nu. Kantbanden har jag i färgerna svart, vitt och gult.


  



Kommer även inom kort att sälja hundhalsband och snygga godis påser/hållare som man kan ha i utställningsringen=)

Av anneli thunberg - 9 augusti 2010 21:20

  


Så här mysigt kan man ha det i husvagnen.Nu börjar vi få till detta med husvagn och camping. men ändå är det alltid något som ska krångla när vi åker i väg. som nu i helgen hade vi ingen belysning. lamporna har alltid fungerat förut men nu när vi väl hade 220 volt så ville helt enkelt lamporna inte fungera. så det var brinnande ljus som gällde på kvällen=),hihih

Av anneli thunberg - 9 augusti 2010 14:22

Nu är vi hemma igen efter 3 dagars utstä'llning i Svenstavik.


På fredagen var det whippetklubbens inoff utställning som gällde. Tindra ställde jag i juniorklass där hon kom 4 av 4 hundar. Hon skötte sig bra måste jag säga, men hon måste växa till sig otroligt mycket innan vi åker på utställning med henne igen. 

 


På lördagen var det SVVK utställning. Nu var det grabbarnas tur. Jakko ställde jag för första gången i bruksklass där fick han 1a i kvalité och placerade sig som 2a.

Gizmo debuterade i öppen klass och jösses vad hundar. tror det var 19 hanar i den klassen. Gizmo fick 1a i kvalité men placerade sig tyvärr inte


Söndagen var det skk int utställning som gällde. Hade bara anmält Gizmo denna dag. Han fick 1a i kvalité och placerade sig på en reserv (5a) plats av 14 anmälda hundar(tror jag det var) . Han fick en otroligt fin kritik.



Under lördagen och söndagen ställde jag även Jakkos kullsyster Frida. En otroligt snygg och lättvisad hund. Båda dagarna fick hon 1a i kvalité men placerade sig tyvärr inte. Hon fick riktigt bra kritik.

Av anneli thunberg - 1 augusti 2010 20:22

Det var rena släktträffen på Midlanda idag.

DJ Juliettan

DJ Hanna med H

DJ Vargtass


Roligt att se hur syskonen ser ut nu när dom börjar växa till sig. Härligt temperament har dom allihopa och snygga är dom också.


Här har vi vargtass, Hanna med H och Juliettan.


Busa vet dom också hur det går till.

 


Hanna med H och Juliettan burtränade också idag. Gick bra för båda damerna. Båda två gick in och ställe sig i buren som om dom inte gjort något annat.

Än så länge kör dom bara med stängdbur fram och öppen bak.Men det ser ljust ut för dessa damer.

Fint kan dom också stå med öronen i rätt position.

  

Av anneli thunberg - 1 augusti 2010 20:11

Idag var det dags för debut på rundbana för Jakko & Gizmo. Denna gången fick dom tävla på kortdistans(283meter) vilket inte är någon fördel för mina gubbar, tyvärr.Jakko hamnade på den placeringen som vi trodde, en 6e plats med tiden  21.24. Gizmo kämpade på bra och var nära att knipa 4e platsen men han slutade tillslut på en 5e plats med tiden 20.40

Skönt att debuten är avklarad nu ska vi ladda om inför 2 dagars tävlingen i Skellefteå den 21 & 22 augusti. och då hoppas vi på ett medeldistanslopp så mina gubbar har en chans  att knipa en pallplats iaf.

Patrik innan han ska defilera=)  

  Här är jag när jag ska defilera Gizmo. Ser djupt koncentrerad ut.

     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards