Direktlänk till inlägg 3 oktober 2010

Midlanda

Av anneli thunberg - 3 oktober 2010 16:43

Idag var det dags för träning på midlanda.


Jakko har ju vilat i 3 veckor då på grund av en stukad tå.Endast gått promenader. men jag kände att han var redo att springa ett kortlopp idag. Gizmo är ju som vanligt redo. Den killen är på hugget HELA TIDEN. Grabbarna sprang alltså ett kortlopp ihop, 283 meter. Gizmo vann på tiden 19.90 och Jakko kämpade på och slutade på tiden 20.30 Mina gubbar har förbättrat sig cirka 1 sekund sen i början av året. Bra gjort av mina "utställnings whippetar",(som vissa brukar kalla dom).
Tindra fick springa med annan hund för första gången. Det var Pandora som min lilla tjej fick kämpa mot. Ett bra lopp men Padora vann med 2 längder(tror jag det var). Tindras tid slutade på 20.17 Inte hennes bästa tid men hon var trött idag märkte jag. Nästa helg ska Tindra förmodligen få springa mot Jakko så hon även får träna på att ha en hund bakom sig. men vad jag kan se så har hon inga problem alls med att springa med annan hund. Så det känns bra.
 
ANNONS
 
Sara

Sara

4 oktober 2010 14:05

Hej hej!
Vad kul att alla hundar, både dina och Sofias verkar vara igång(både Jakko och Pandora efter sina skador). Kul att allt gick så bra för Tindra i debuten med annan hund.
Nu laddar vi inför nästa år och nya lopp :)

//Sara

http://sarajohan.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

4 oktober 2010 20:02

Ja Annelie, vi har mycket skojigt att se fram emot. Alla våra hundar har roligt tillsammans och vi får vara med och dela det - vad mer kan vi begära?
Tindra var stencool, så ung hon är. Himla kul att se henne, hon löper så vackert.
Kram till er alla/Sofia

http://metropolitanarabian.zoomin.se

anneli thunberg

4 oktober 2010 20:40

jadu sofia, vi kommer att hitta på såååå mycket roligt tilsammans nästa år...och vad våra hundar kommer att ha kul och må bra.
Pandora och Tindra kanske kan slåss om dom stora titlarna?....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - 4 oktober 2017 12:17

Tiden går så fort. Nu är det inte många veckor kavr tills valparna flyttar. Valparna är ute så mycket som möjligt men det dåliga vädret gör det inte lätt. Ösregn är inget man vill vara ute i men ibland har vi tur och kan vara ute mellan regnskurarna....

Av anneli thunberg - 26 september 2017 12:04

  Bling´z Celestin        Bling´z Citrin     Bling´z Cavansit       Bling´z Coltan       Bling´z Charoit       Bling´z Carat             ...

Av anneli thunberg - 20 september 2017 12:34

Nu har valparna passerat 4 veckors ålder och nu börjar det hända grejer. De har flyttat ut till köket i en hage och tycker det är mycket spännande. De fick igår även en lektunneln och den var mycket uppskattad.    Vi har även tagit uppställnin...

Av anneli thunberg - 4 september 2017 11:12

Nu har valparna öppnat ögonen och de börjar få mer och mer kontroll över sin kropp. De biter i varandra, viftar på svansen och springer runt lite lätt.    Hela gänget bara stromade ut ur valplådan när jag sänkte ingången. Så mamma Ambra fick lägg...

Av anneli thunberg - 29 augusti 2017 13:51

Nu har valparna hunnit bli 11 dygn och de börjar nu testa att gå på alla fyra benen. De har även börjat bita varandra..Den svarta prinsessan har redan lyckats ta sig ur valplådan två gånger, vad måtte det bli av den tösen?;)   Hela gänget med mam...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se