Direktlänk till inlägg 17 oktober 2010

Svvk Utställning Boden

Av anneli thunberg - 17 oktober 2010 10:41

I fredags bar det iväg till Boden. Sofia kom hit runt 13 tiden med lilla Geisha vi packade bilen och satte kos. Vi var framme runt 18,30 uppe i Boden där vintern redan hade kommit. Väl inpackade på vandrarhemmet letade vi upp ett lämpligt matställe. Fick bli en pizza som vi tog med oss tillbaka till boendet. Efter idol vart det sängen, kändes som man bara hann slå igen ögonen innan klockan ringde och det var dags att gå upp.


Framme på utställningplatsen lastade vi upp våra saker och hundar. Sedan var det dags att "värma" hundarna lite.


Gizmo ställde jag i bruksklass där var han själv men fick CK. i Bästa hane placerade han sig tyvärr inte. Sedan skulle han även in i BIS bruks. Där placerade han sig på en 2a plats.


Jakko ställde jag i öppenklass där hamnde han på en 4e plats av 7 hanar. Bra gjort av min svart/vita skönhet.


Sedan skulle lilla Tindra in. Det var 2 tikar anmälda i juniorklassen men det var bara Tindra som dök upp. Min lilla tjej fick en 1a i kvalité med HP. Hon var nära att få ett CK men domaren ville ha lite mer massa på henne därför fick hon ett HP. Är riktigt nöjd med det.

    


Domare var Bo Bengtsson han är precis som en utställningsdomare ska vara. Alla hundar fick även en öppen kritik som alla runtomkring kunde höra. Sedan var det verkligen hunden som vann inte människan som höll i kopplet. Och han hade inga fördomar varken mot färger eller typ av whippet. En domare att respektera.


Vill gratulera våran vän Sofia med sin lilla intalienare Geisha som fick Cert och blev då svensk och norsk champion.Men där slutade inte framgången, vart även BIR. Sedan i BIS finalen placerade hon sig som BIS 2.


Det var 2 glada tanter på vägen hem=)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maidie

17 oktober 2010 11:06

Fram för fler domare som Bo Bengtsson !!
Då kanske det blir fler som ställer ut sina hundar då man får en rättvis bedömning.

 
åsa/Leif

åsa/Leif

18 oktober 2010 10:17

Så glada vi blir....ni är så duktiga på att hålla igång på alla nivåer...stort Grattis!

http://emmalines.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lisa

18 oktober 2010 10:26

Grattis till fina resultat för The Bo Bengtsson!! ;)

Hanna hälsar till syrran...

 
Ingen bild

Sofi

18 oktober 2010 12:43

Duktiga ni är... Grattis till fin kritik med 1 å Hp,,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - 4 oktober 2017 12:17

Tiden går så fort. Nu är det inte många veckor kavr tills valparna flyttar. Valparna är ute så mycket som möjligt men det dåliga vädret gör det inte lätt. Ösregn är inget man vill vara ute i men ibland har vi tur och kan vara ute mellan regnskurarna....

Av anneli thunberg - 26 september 2017 12:04

  Bling´z Celestin        Bling´z Citrin     Bling´z Cavansit       Bling´z Coltan       Bling´z Charoit       Bling´z Carat             ...

Av anneli thunberg - 20 september 2017 12:34

Nu har valparna passerat 4 veckors ålder och nu börjar det hända grejer. De har flyttat ut till köket i en hage och tycker det är mycket spännande. De fick igår även en lektunneln och den var mycket uppskattad.    Vi har även tagit uppställnin...

Av anneli thunberg - 4 september 2017 11:12

Nu har valparna öppnat ögonen och de börjar få mer och mer kontroll över sin kropp. De biter i varandra, viftar på svansen och springer runt lite lätt.    Hela gänget bara stromade ut ur valplådan när jag sänkte ingången. Så mamma Ambra fick lägg...

Av anneli thunberg - 29 augusti 2017 13:51

Nu har valparna hunnit bli 11 dygn och de börjar nu testa att gå på alla fyra benen. De har även börjat bita varandra..Den svarta prinsessan har redan lyckats ta sig ur valplådan två gånger, vad måtte det bli av den tösen?;)   Hela gänget med mam...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se