Direktlänk till inlägg 7 februari 2011

Lite allt möjligt

Av anneli thunberg - 7 februari 2011 20:49

Jaaa nu händer det lite allt möjligt här hemma.

I fredags satte vi kos mot Sundsvall för att först åka till Sofia och Tomas. Där vart det god fika med mycket prat. Vi brudar satt i ett hörn och planerade våren,sommarens och höstens alla aktiviteter medan gubbarna pratade hockey. Det är svårt att hinna med allt man vill hinna med på ett år. Speciellt då Sofia och jag vill göra ALLT med våra älskade vovvar. Men vi tror att vi hittat en bra balans så hundarna får ut så mycket som möjligt utav året plus den vilan dom behöver.


Senare på kvällen satte Patrik och jag kos mot Matfors för att köpa en hundsäng från en annons på blocket. Den blev perfekt här hemma och vovvarna verkar gilla den.


På lördags morgon säger Patrik

-Annie jag har hittat det perfekta huset till oss.

Detta har jag hört x antal gånger men denna gången hade han faktiskt rätt. Det är verkligen det hus vi alltid sagt att vi vill ha. Enplan med källare, vitt tegel många rum och det mesta väldigt fräsht inne i huset. Det negativa är att det är långt från mitt jobb, 50 minuters bilfärd  och idagsläget har jag 25 minuter.

Så under lördagen åkte vi förbi och tittade vart huset låg och det såg hur bra ut som helst. Inte allt för många grannar men ändå nära in till byn. Även nära svärföräldrarna och vänner.

Detta tåls att tänkas på. Vi får nog boka en visning så vi får gå in i huset och titta.

Efter hustitten åkte vi till svärföräldrarna och åt middag och sedan tog vi oss en spraktur med vovarna. Gissa om vovvarna gillade det=) Så nu blir det till att köpa en spark för Anneli Thunberg. Vet dock inte om jag ska köpa den traditionella eller den nya varianten som finns... Någon som har erfarenhet av båda två???


På söndagen var det dags för träff med brudarna igen... Nu är vi klara med avelsboken och ska nu gå in på juridiken. Spännande detta må jag säga. Lär mig väldigt mycket faktiskt som jag har nytta av i dagsläget och som jag hoppas att jag kommer att få användning av i framtiden.


Annars händer det inte så mycket. När vi inte är ute och går med vovvarna så ser det ofta ut så här i soffan.  


Ska även försöka boka ett ridhus så att hundarna kan få springa av sig ordentligt. Är det fler vinthundar som är intresserade av att hänga på så är det bara att säga till.   

 
 
Linnea

Linnea

8 februari 2011 16:39

Hej Annelie!
Hoppas du och Sofia planerat in NHK-tävlingarna!!
Ja, sparken är det mest förträffliga motionsredskap vintertid för både hundar och ägare. Har själv en vanlig variant och den är sååååå bra.
Ha det gott!

http://moneysteps.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - 4 oktober 2017 12:17

Tiden går så fort. Nu är det inte många veckor kavr tills valparna flyttar. Valparna är ute så mycket som möjligt men det dåliga vädret gör det inte lätt. Ösregn är inget man vill vara ute i men ibland har vi tur och kan vara ute mellan regnskurarna....

Av anneli thunberg - 26 september 2017 12:04

  Bling´z Celestin        Bling´z Citrin     Bling´z Cavansit       Bling´z Coltan       Bling´z Charoit       Bling´z Carat             ...

Av anneli thunberg - 20 september 2017 12:34

Nu har valparna passerat 4 veckors ålder och nu börjar det hända grejer. De har flyttat ut till köket i en hage och tycker det är mycket spännande. De fick igår även en lektunneln och den var mycket uppskattad.    Vi har även tagit uppställnin...

Av anneli thunberg - 4 september 2017 11:12

Nu har valparna öppnat ögonen och de börjar få mer och mer kontroll över sin kropp. De biter i varandra, viftar på svansen och springer runt lite lätt.    Hela gänget bara stromade ut ur valplådan när jag sänkte ingången. Så mamma Ambra fick lägg...

Av anneli thunberg - 29 augusti 2017 13:51

Nu har valparna hunnit bli 11 dygn och de börjar nu testa att gå på alla fyra benen. De har även börjat bita varandra..Den svarta prinsessan har redan lyckats ta sig ur valplådan två gånger, vad måtte det bli av den tösen?;)   Hela gänget med mam...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards