Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

kallt som tusan

Av anneli thunberg - 14 februari 2011 20:53

Idag har det varit riktigt kallt. minus 17 och nu när jag åkte hem från jobbet var det minus 20 grader. inget whippet väder precis. har bara blivit snabbt ut och kissa & bajsa för att sedan springa in och lägga sig i soffan under filten.


Nu har jag bestämt mig angående spark. det blir den nya varianten. Ska åka till sundsvall på söndag och köpa en på ett vandrarhem som är återförsäljare åt detta företag som tillverkar dom. Ska bli spännande och se hur detta kommer att gå när jag ska ut på sparktur. jag får nog ha på mig hjälm och kroppskydd:P..hihih...kommer nog bli någon vurpa då och då. Men det kommer att vara ett toppen redskap för att träna hundarna=)


Nu när jag kom hem från jobbet stod det en bukett med vackra blommor till mig från min älskling Patrik. =)


Ni får hålla tillgodo med någar bilder från snöbuset igår.

        

 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

19 februari 2011 16:41

Hej Sundsvall!

Upptäckte att jag inte sett de senaste inläggen hos er då er bloggen åkt ur min top ten-lista...men va´snö ni har och vilka härliga kort!
Ja, det är någonting med DJ kullen , galna i snö...

Ha de´gott så länge säger vi i Kroken :)

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - 4 oktober 2017 12:17

Tiden går så fort. Nu är det inte många veckor kavr tills valparna flyttar. Valparna är ute så mycket som möjligt men det dåliga vädret gör det inte lätt. Ösregn är inget man vill vara ute i men ibland har vi tur och kan vara ute mellan regnskurarna....

Av anneli thunberg - 26 september 2017 12:04

  Bling´z Celestin        Bling´z Citrin     Bling´z Cavansit       Bling´z Coltan       Bling´z Charoit       Bling´z Carat             ...

Av anneli thunberg - 20 september 2017 12:34

Nu har valparna passerat 4 veckors ålder och nu börjar det hända grejer. De har flyttat ut till köket i en hage och tycker det är mycket spännande. De fick igår även en lektunneln och den var mycket uppskattad.    Vi har även tagit uppställnin...

Av anneli thunberg - 4 september 2017 11:12

Nu har valparna öppnat ögonen och de börjar få mer och mer kontroll över sin kropp. De biter i varandra, viftar på svansen och springer runt lite lätt.    Hela gänget bara stromade ut ur valplådan när jag sänkte ingången. Så mamma Ambra fick lägg...

Av anneli thunberg - 29 augusti 2017 13:51

Nu har valparna hunnit bli 11 dygn och de börjar nu testa att gå på alla fyra benen. De har även börjat bita varandra..Den svarta prinsessan har redan lyckats ta sig ur valplådan två gånger, vad måtte det bli av den tösen?;)   Hela gänget med mam...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se