Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Skoter tur

Av anneli thunberg - 13 mars 2011 11:51

Igår var vi ute på en skoter tur med två kompisar. Tindra fick följa med för första gången. Jakko älskar ju annars att åka skoter men Patrik har en så liten dyna på denna skotern och då bli Jakko för klumpig att ha med sig:P..

Vi lindade in Tindra i ett täckeoch sedan bar det iväg.


Resan gick bra, Tindra låg ner lugnt och stilla hela vägen. Man såg att hon rörde nosen fram och tillbaka. Fanns nog mycket att lukta på efter vägen. När vi kom fram bädde vi brudar ner oss och solade medan grabbarna pimplade lite grann. Tindra sprang och busade och gosade ner sig under täcket med oss om vartannat.


Lite fika hade vi ju självklart med oss.Ali & Louise hade fixa varmkorv med bröd och massa goda kakor. Varm choklad och kaffe fanns det också.

  

      

En trevlig dag med mycket sol,friskluft och trevligt sällskap=)

Vart tog alla vägen?????  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - 4 oktober 2017 12:17

Tiden går så fort. Nu är det inte många veckor kavr tills valparna flyttar. Valparna är ute så mycket som möjligt men det dåliga vädret gör det inte lätt. Ösregn är inget man vill vara ute i men ibland har vi tur och kan vara ute mellan regnskurarna....

Av anneli thunberg - 26 september 2017 12:04

  Bling´z Celestin        Bling´z Citrin     Bling´z Cavansit       Bling´z Coltan       Bling´z Charoit       Bling´z Carat             ...

Av anneli thunberg - 20 september 2017 12:34

Nu har valparna passerat 4 veckors ålder och nu börjar det hända grejer. De har flyttat ut till köket i en hage och tycker det är mycket spännande. De fick igår även en lektunneln och den var mycket uppskattad.    Vi har även tagit uppställnin...

Av anneli thunberg - 4 september 2017 11:12

Nu har valparna öppnat ögonen och de börjar få mer och mer kontroll över sin kropp. De biter i varandra, viftar på svansen och springer runt lite lätt.    Hela gänget bara stromade ut ur valplådan när jag sänkte ingången. Så mamma Ambra fick lägg...

Av anneli thunberg - 29 augusti 2017 13:51

Nu har valparna hunnit bli 11 dygn och de börjar nu testa att gå på alla fyra benen. De har även börjat bita varandra..Den svarta prinsessan har redan lyckats ta sig ur valplådan två gånger, vad måtte det bli av den tösen?;)   Hela gänget med mam...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se