Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

En ledig helg............

Av anneli thunberg - 20 juni 2011 20:04

Ja det har vi faktiskt haft. vi har inte varit iväg på någon utställning,LC eller rundbana. I helgen har vi bara varit. Men som vanligt har vi ändå hittat på massa roliga saker.....

I fredags kom Gullan på besök...Nu var det ett tag sen vi passade henne, men våra hundar och Gullan trivs så bra med varandra så det gick galant. Vi gick en timmes promenad efter att jag kommit hem från jobbet och sedan var hundarna trötta och belåtna.

 

Gullan fick även sova över till lördagen...Mysigt....

   

Lördagen  började med att vi gick en timmes promenad och på eftermiddagen körde jag hem Gullan. Då jag ändå skulle köra in Patrik till stan så körde jag även hem lilla Gullan.Stannade hemma hos Lena & Lasse på en fika innan vovvarna och jag tog en promenad i stan innan vi satte oss i bilen och åkte hem.


Söndagen bjöd på lite allt möjligt. Jag sydde 2 hundtäcken och 2 bajspåsehållare=)...

Sedan gick jag ut och sprang med vovvarna och när vi kom hem var det dags att ta fram agility hindren=)Det var första gången för i år. Men shit vad hundarna gillar detta.Än så länge har jag bara tunneln och ett hopp. men det klarar vi oss långt på...

   

På söndags eftermiddagen kom även svärföräldrarna förbi på fika då dom varit på Birsta och shoppat lite. Då hade dom även med sig en malmbyrå som vi tittat ut på Ikea som dom snällt hade med sig hit.


Så då hade vi kvällen räddad... Efter 2 timmar var byrå ihopsatt och nu är det fint inne i sovrummet vill jag lova=).


Nu kommer det att vara fullt upp ett bra tag framöver. Nu på onsdags blir det kapp i Järbo,lördag kapp i Järbo. Helgen efter den 2 juli blir det kapp i Älvsbyn. Helgen efter det kapp på Midlanda och uställning i Alfta. Jaaaadu jag kan göra denna lista lång. men jag börjar så här;)

Som jag nämnt tidigare: Finns det hjärterum finns det stjärterum=)

 

Tur att jag går på semester på torsdag=) 


 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

24 juni 2011 09:18

Åhh, vilken liten mysig Gullan. Det måste vara kul att få låna henne ibland.
Kram

http://hppt://metropolitanarabian.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - 4 oktober 2017 12:17

Tiden går så fort. Nu är det inte många veckor kavr tills valparna flyttar. Valparna är ute så mycket som möjligt men det dåliga vädret gör det inte lätt. Ösregn är inget man vill vara ute i men ibland har vi tur och kan vara ute mellan regnskurarna....

Av anneli thunberg - 26 september 2017 12:04

  Bling´z Celestin        Bling´z Citrin     Bling´z Cavansit       Bling´z Coltan       Bling´z Charoit       Bling´z Carat             ...

Av anneli thunberg - 20 september 2017 12:34

Nu har valparna passerat 4 veckors ålder och nu börjar det hända grejer. De har flyttat ut till köket i en hage och tycker det är mycket spännande. De fick igår även en lektunneln och den var mycket uppskattad.    Vi har även tagit uppställnin...

Av anneli thunberg - 4 september 2017 11:12

Nu har valparna öppnat ögonen och de börjar få mer och mer kontroll över sin kropp. De biter i varandra, viftar på svansen och springer runt lite lätt.    Hela gänget bara stromade ut ur valplådan när jag sänkte ingången. Så mamma Ambra fick lägg...

Av anneli thunberg - 29 augusti 2017 13:51

Nu har valparna hunnit bli 11 dygn och de börjar nu testa att gå på alla fyra benen. De har även börjat bita varandra..Den svarta prinsessan har redan lyckats ta sig ur valplådan två gånger, vad måtte det bli av den tösen?;)   Hela gänget med mam...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se