Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

En ledig helg............

Av anneli thunberg - 20 juni 2011 20:04

Ja det har vi faktiskt haft. vi har inte varit iväg på någon utställning,LC eller rundbana. I helgen har vi bara varit. Men som vanligt har vi ändå hittat på massa roliga saker.....

I fredags kom Gullan på besök...Nu var det ett tag sen vi passade henne, men våra hundar och Gullan trivs så bra med varandra så det gick galant. Vi gick en timmes promenad efter att jag kommit hem från jobbet och sedan var hundarna trötta och belåtna.

 

Gullan fick även sova över till lördagen...Mysigt....

   

Lördagen  började med att vi gick en timmes promenad och på eftermiddagen körde jag hem Gullan. Då jag ändå skulle köra in Patrik till stan så körde jag även hem lilla Gullan.Stannade hemma hos Lena & Lasse på en fika innan vovvarna och jag tog en promenad i stan innan vi satte oss i bilen och åkte hem.


Söndagen bjöd på lite allt möjligt. Jag sydde 2 hundtäcken och 2 bajspåsehållare=)...

Sedan gick jag ut och sprang med vovvarna och när vi kom hem var det dags att ta fram agility hindren=)Det var första gången för i år. Men shit vad hundarna gillar detta.Än så länge har jag bara tunneln och ett hopp. men det klarar vi oss långt på...

   

På söndags eftermiddagen kom även svärföräldrarna förbi på fika då dom varit på Birsta och shoppat lite. Då hade dom även med sig en malmbyrå som vi tittat ut på Ikea som dom snällt hade med sig hit.


Så då hade vi kvällen räddad... Efter 2 timmar var byrå ihopsatt och nu är det fint inne i sovrummet vill jag lova=).


Nu kommer det att vara fullt upp ett bra tag framöver. Nu på onsdags blir det kapp i Järbo,lördag kapp i Järbo. Helgen efter den 2 juli blir det kapp i Älvsbyn. Helgen efter det kapp på Midlanda och uställning i Alfta. Jaaaadu jag kan göra denna lista lång. men jag börjar så här;)

Som jag nämnt tidigare: Finns det hjärterum finns det stjärterum=)

 

Tur att jag går på semester på torsdag=) 


 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

24 juni 2011 09:18

Åhh, vilken liten mysig Gullan. Det måste vara kul att få låna henne ibland.
Kram

http://hppt://metropolitanarabian.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - Måndag 21 aug 14:10


I fredags föddes vår C-kull. 1 hane & 5 tikar blev det.    Ambra är så duktig med dom små.   Svart hane   Blå tik:   Röd tik:   Röda tiken och svart/vita tiken   Svarta tiken & den andra blåa tiken'   ...

Av anneli thunberg - Tisdag 1 aug 15:15


Ja nu har det gått ett år sen sist jag uppdaterade. De löpande uppdateringarna sker nu mera via hemsidan eller facebook.  men som vanligt har det hänt mycket med Bling´z hundarna..   I våras var vi några stycken iväg och fixade lure coursing li...

Av anneli thunberg - 15 augusti 2016 18:24


Ja det är mycket som har hänt sen sist. Vår B-kull är i fullgång och visar framfötterna i flera olika grenar..   Bowenit har bland annat klarat doftprovet i nose work (eukalyptus) samt även anlagsprovet i viltspår. Bowenit har klarat licensen...

Av anneli thunberg - 19 juni 2016 18:36


Helgen den 11 och 12 juni hade vi vår första kennelträff här på Bling´z. Hela 9 ädelstenar utav 12 var och hälsade på. Lördagen började med en gemensam promenad på 1 1/2 timma. sedan var vi självklart tvunga att fotografera vovvarna. sedan dukade v...

Av anneli thunberg - 7 januari 2016 19:02


SEVCH Bling´z Arkos Även Sune har haft ett fantastiskt år. Utställd 7 gånger i Sverige (2 VG, 3 exc, 1 exc med ck, 1 exc med ck BH-3) Utställd utomlands i tre länder.Rumänien, Ungern & Bulgarien.   R-Cert i Rumänien. Bulgarisk utställnin...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se