Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Dygn 43

Av anneli thunberg - 13 augusti 2012 21:09

ojojoj det är fullt upp här hemma. Valparna busar, busar och busar. Sova måste dom ju med emellan åt.

Dom äter riktigt bra allihopa.

Min syster med sina 2 barn och hund har nu varit här i en vecka. det har varit fullt upp .. Valparna har härjat med hunden herman och varit mycket nyfikna på lilla Milia på snart 4 månader.."Sune" (som Arkos nu är döpt till) bekantar sig med lilla Milian. Sune kommer vara dagbarn hemma hos min syster så jag tror Milia och Sune kommer bli bästa kompisar.

 


Valparna får nu upptäcka nya saker. Dom har halsband på sig en stund varje dag och idag har även varje valp fått gått en stund i koppel. Det gick kanon, alla var nyfikna på omgivningen och undrade vad det var som hönhde om halsen.


För några dagar sedan fick valparna även testa på att åka bil. Dom åkte 2 och 2 och självklart var mamma Tindra med som stöd. Alla tog det med ro, och la sig snabbt ner.


Dom börjar även få mycket spring i benen nu, det räjsas hejvilt ute på gräsmatten.


Angelit och Alexandrit busar.

 


Nu kommer det ett gäng med busbilder på Alexandrit.

                 

det är jobbigt att busar så här mycket så då måste man drick lite vatten.


Fina Alabaster gottar sig i korgen.

   


Har även vägt valparna idag.

Alexandrit 2,6 kg

Agate 2,8 kg

Angelit 2,8 kg

Arkos 2,8 kg

Ambra 3,1 kg

Alabaster 3,1 kg


Jämna och fina i vikten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli thunberg - Måndag 21 aug 14:10


I fredags föddes vår C-kull. 1 hane & 5 tikar blev det.    Ambra är så duktig med dom små.   Svart hane   Blå tik:   Röd tik:   Röda tiken och svart/vita tiken   Svarta tiken & den andra blåa tiken'   ...

Av anneli thunberg - Tisdag 1 aug 15:15


Ja nu har det gått ett år sen sist jag uppdaterade. De löpande uppdateringarna sker nu mera via hemsidan eller facebook.  men som vanligt har det hänt mycket med Bling´z hundarna..   I våras var vi några stycken iväg och fixade lure coursing li...

Av anneli thunberg - 15 augusti 2016 18:24


Ja det är mycket som har hänt sen sist. Vår B-kull är i fullgång och visar framfötterna i flera olika grenar..   Bowenit har bland annat klarat doftprovet i nose work (eukalyptus) samt även anlagsprovet i viltspår. Bowenit har klarat licensen...

Av anneli thunberg - 19 juni 2016 18:36


Helgen den 11 och 12 juni hade vi vår första kennelträff här på Bling´z. Hela 9 ädelstenar utav 12 var och hälsade på. Lördagen började med en gemensam promenad på 1 1/2 timma. sedan var vi självklart tvunga att fotografera vovvarna. sedan dukade v...

Av anneli thunberg - 7 januari 2016 19:02


SEVCH Bling´z Arkos Även Sune har haft ett fantastiskt år. Utställd 7 gånger i Sverige (2 VG, 3 exc, 1 exc med ck, 1 exc med ck BH-3) Utställd utomlands i tre länder.Rumänien, Ungern & Bulgarien.   R-Cert i Rumänien. Bulgarisk utställnin...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se