Presentation

URL:    http://jakko.bloggagratis.se
Registrerad:    2007-12-15 11:16
Senast inloggad:    2017-10-04 12:22
Bloggtitel:    Bling´z whippet
Förnamn:    anneli
Efternamn:    thunberg
Län:    Västernorrlands län
Kommun:    Härnösand
Ort:    Utansjö
Intressen:   

Caramount hold on to your dream

(Nuch Softouch Little Big Man x Caramount Could It Be Magic )

Jakko är en svart/vit skönhet från Caramount dreamkull 20071002.Jakko är en lugn och trygg hund som älskar att gosa.Promenader tycker han om han får springa lös men annars kan det nästan kvitta. Jakko har LC  och rundbane licens. Jakko har även 1a med flertalet CK & HP på officiella utställningar.Godkänt anlgasprov i viltspår har han även hunnit med. Jakko har erhållit whippetklubbens åtråvärda trippelpris.


Bobby-Lina´s quite a guy

(Nuch Softouch Little Big Man x Hjortblommas Italienne)

Sedan har vi Gizmo som kommer från Bobby-lina´s kennel i Nyland.Gizmo är våran lilla clown som älskar allt och alla.Gizmo har ett CERT (svvk) och ett CACIB och 3 R-CERT på utställning och är utställd med flertalet CK & HP. Inom LC har Gizmo 3 CERT och är där med Svensk LC champion. Han har även rundbanelicens och sprungit på 4 tävlingar med bra insats. I dagsläget är Gizmo M4 & K4 på rundbana.


Emmaline´s DJ Juliettan

(Sökövintin Derek x Sökövintin BS Juliet)

Sist och minst har vi Tindra som kom till oss i november 2009.  En sprallig och självsäker tjej. Tindra är utställd med 1a och HP på officiell utställning. Tindra har redan hunnit springa in ett LC CERT.Rundbane licensen är avklarad. Och några tävlingar har hon klarat av.

Godkänt anlgasprov i viltspår har hon även klarat av.


Ägarna:

Jag heter Anneli Thunberg och är 24 år. jag jobbar som chefstränare på härnösandstennisklubb. Jag är även utbildad idrottsmassör och har även gått en distans utbildning till hälsocoach.

Hund har alltid funnit i mitt liv. Vi började med en dvärgpudel som hette Ronja, vid den tiden var jag bara 4 år. Ronja var den bästa hund man kan ha. En helt underbar vän. Vid 12 års ålder fick Ronja somna in. Då var jag 16 år och skulle precis flytta till Kramfors för att gå på tennisgymnasiet. Tredje året på gymnasiet träffade jag Patrik och sedan dess har vi varit tillsammans Efter lite övertalning så vintern 2007 kom min efterlängtade hund.

 


Min sambo Patrik Holmberg är 26 år och jobbar som personligassistent.

Patrik är inte uppvuxen med hund men det har alltid funnits hundar runt omkring, hos nära vänner och släkt. När han gjorde lumpen i Östersund var han flygbasjägare med inriktning hundförare. Där fick han möjligheten att jobba med en helt underbar schäferhane vid namn "Viking".
Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Fråga mig

10 besvarade frågor

Gästbok

Kategorier

Sök i bloggen

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Bling´z whippet med Blogkeen
Följ Bling´z whippet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se